Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme

Leröy Süper Kalite Somon Füme

 
Üretim Detayı Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür.
Ambalaj

Sabit ağırlıklı, 100 g ve 200 g
Değişken ağırlıklı, > 1000 g

Raf Ömrü Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün
Donuk -18 ºC’de 1 yıl
Koli Ağırlığı 100 g & 200 g Sabit ağırlıklı; 20 kg
>1000 g Değişken ağırlıklı; ≈ 15 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri

SÜPER KALİTE SOMON FÜME
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
Üretim Parti No.
Üretim izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

 

Ürün Kataloğumuz için tıklayın