Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme
Leröy Süper Kalite Somon Füme
Üretim Detayı | Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj |
Sabit ağırlıklı, 100 g ve 200 g |
||
Raf Ömrü | Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün Donuk -18 ºC’de 1 yıl |
||
Koli Ağırlığı | 100 g & 200 g Sabit ağırlıklı; 20 kg >1000 g Değişken ağırlıklı; ≈ 15 kg |
||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri |
SÜPER KALİTE SOMON FÜME |